Jag skriver...

fredag 25 januari 2013

Mattest och lunchspring

Jag köpte ju frystorkat för en tid sen. Planen var att testa om det var ett alternativ att ta med som lite mer matigt till Finland om en månad. Att prova nya saker på en tävling är ju ingen bra idé så jag hade tänkt testa hemma före. Idag var en sån dag, jag hade ändå ingen matlåda klar hemma.

Först tänkte jag ta mig ett superlugnt lunchpass. Snoren rinner lite fortfarande men jag känner mig ok i övrigt. Har haft lite koll på pulsen när jag jobbar och det är som vanligt.

Snorpapper, pulsklocka och jobb
Det gick bra och det var mildare ute idag, runt -8 grader bara. Jag luffsade på extremt lugnt och fick ihop strax över 19 km. Tur jag har flex så jag kan ta långlunch ibland.

Sen var det dags att testa "maten". Jag läste på förpackningen och gjorde som det stod. Idag skulle jag serveras Lappskojs. Jag har aldrig ätit det tidigare. Det luktade verkligen inte gott! Utseendet på själva "gröten" ska vi inte tala om.
Jag vill varna känsliga läsare för osmaklig bild nedan...

Har jag ätit eller ska jag äta?
Jag är ingen stort fan av kött. Jag äter helst fisk eller kyckling. Tycker inte om kött och de här bitarna som låg i den här påsen var verkligen inte ens sväljbara.
Jag smakade ett par skedar och kan konstatera att jag definitivt inte kommer att få i mig sån mat, ialla fall inte lappskojs. Den andra påsen jag köpte var Kyckling Curry. Den kanske är bättre?

Får väl fila på en annan plan till Finland annars...




1 kommentar:

  1. Maria J favorit, har faktiskt inte provat den. Min är Pasta med ost och broccoli
    Nu är nog Maria och lite "störda" av att ta dessa från jobbet.
    http://www.addnature.com/product.aspx?pf_id=BLABANDEXPEDMEALPASTOSTBROC

    SvaraRadera