Jag skriver...

söndag 13 maj 2012

Fyra gånger fyra

Helgen är slut. En hektisk helg med mycket händelser. Igår var jag på stan på muffins-festen (cupcake-kalaset). Där kunde man springa på löpband och för varje km skänktes 150 kronor till BRIS. Eftersom det var kö till bandet sprang jag "bara" 5 km. Det blev ändå 750 kronor mer till BRIS och en rabattcheck till mig som gjorde att jag köpte mig en efterlängtad kettlebell!


Sen blev det dusch, 8-års kalas och 40 årsfest. En lång dag.

Idag sken solen, men det blåste rätt rejält. Jag fick med mig Tobias på en löptur trots gårdagens fest. ;) Vi sprang runt Ölme och Niklasdamm. Vi var lite osmarta och tog inte med något vatten så vi var ruskigt törstiga efter nån mil. Vi stannade och blötte tungan i en bäck. Det smakade typ järn och var inte gott, men vad gör man liksom?!

När Tobias droppade av hemma hade jag 28 km på klockan. Hade jag sprungit direkt hem hade jag fått ihop ca 33 km. Farten var hög, pulsen låg och känslan lätt. Solen sken, vitsipporna blommade och allt var på topp! Därför fortsatte jag en extratur för att få ihop en mara.


Det hela slutade i ett nytt pers på marathon! 3.34.06! Utan att ens försöka springa fort och med en låg snittpuls. Fantastiskt kul!



Dagens marathon var den fjärde i ordningen på lika antal veckor. Det känns ganska lagom med en mara i veckan. Knasigt! ;)

- Posted using BlogPress from my iPhone

1 kommentar:

  1. Magiskt! Jag vill kunna springa som du./Ullis

    SvaraRadera