Jag skriver...

tisdag 10 april 2012

20 gånger 5

Förra året körde jag 20 km per dag i 5 dagar med start den 20/5. Jag tänkte göra samma grej i år men med en titt i almanackan upptäcker jag att jag är på resande fot en av dagarna samt utbildning i Nynäshamn en dag (Hej Hej Jan-Erik, kanske kan vi ta en tur ihop då?).
Därför kommer jag köra vecka 16 istället, alltså start den 16 april, nästa vecka. Det passar bra ihop med öviga livet. Barnen är hos pappan och sambon är på kurs...
Utmaningen (för mig) ligger i att springa minst 100 km på 5 dagar, eller 20 km per dag.

Häng med du också! 20 gånger 5. Tycker du att 20 km är långt, ta 20 minuter gånger 5.
Spring, cykla eller gå. Håll dig i rörelse i 5 dagar i sträck!

3 kommentarer:

  1. Jag var ju med ifjol, men nästa vecka går det inte med resten av livet. Tror inte heller det är bra med 5*20 km veckan innan marathon, för jag behöver arbeta upp ett "springsug" :) Få se om det blir i maj istället :)

    SvaraRadera
  2. Ett förslag, så får du se hela Nynäs. Bla Ringvägen, som byggdes inför OS seglingarna 1912 för att publiken skulle komma nära havet. Tänkte förlänga den lite söderut så sträckan blir ca 22-25km. Sen startar vi vid Utsikten, ungefär vid min 14-15km markering.

    http://www.funbeat.se/tracks/index.aspx?RouteID=622619

    SvaraRadera
  3. Kul ide! Ser ut att passa i livet. Har en ömmande höft (muskelfäste el slemsäck tror jag) men undviker jag backar går det nog bra. Annars kan jag ju cykla eller gå :)

    Med vänlig hälsning,
    Jessica

    SvaraRadera