Jag skriver...

måndag 5 mars 2012

6 kvar i Sverige

Om en vecka ligger jag vid poolen och slappar i solen. Barnen simmar och leker i vattnet och jag är varm i hela kroppen. Jag är förnöjd över prestationen i Skövde och har 2 veckors semester framför mig.
En vecka kvar! Åh, vad jag längtar!!

Idag kommer äntligen barnen till mig igen efter 11 dagar med sin pappa. De har haft det jättebra på skidsemestern och hade lärt sig jättemycket skidtrick i backen.
Jag ska vila idag och bara umgås med barnen. Jag ska bara hämta mina nya skor på Intersport först. Mina rosa Kinvara har gått över 100 mil och är inte så sköna längre. Visserligen har jag bara haft dom i tre månader... ;) Jag gillar dom så mycket och funderade i helgen fram och tillbaka vad jag skulle ha för skor i Skövde i helgen. Efter ett sms i morse blev jag jätteglad! 
Så nu har jag nya pjuks till helgen!

Så här ser min vecka ut:

Måndag: Vila och umgås med barnen. Hämta mina nya skor.
Tisdag: Morgonlöpning och Lunchspinning. Massage på kvällen.
Onsdag: Kvällslöpning efter att barnen lämnats hos pappan igen.
Torsdag: Kanske vila eller lunchpass, beroende på väder och lust. Eftermiddagen går till födelsedagskalas.
Fredag: Kort morgonpass. Packning på kvällen.
Lördag: Skövde 6-timmars, sen hämta barnen och packa det sista.
Söndag: Pappa kör oss till Örebro flygplats efter frukost, sen lyfter vi strax efter 13.00 och då är det bara att följa med. :)
Bild från internet.
Här är våran strand vid hotellet. Den är 3 km lång, alldeles lagom för en morgonrunda, fram och tillbaka. Det kommer inte bli många mil under vår semester men jag kommer att ta med springkläderna och ta ett par korta turer. Återhämtning, vila och kärlek. Det kan inte bli bättre!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar