Jag skriver...

söndag 12 februari 2012

Kilsleden

Jag mötte upp Tobias strax efter nio i Karlstad. Därifrån tog vi oss genom villaområden och motionsspår till Kilsleden, som går mellan Skutberget och Kil. Allt kändes bra men jag frös lite i början, vilket brukar betyda att jag är rätt klädd när jag kommer igång. Så även idag.


Vissa delar var mer lättsprungna än andra. Marken var frusen och på många ställen var det svårt att springa. Fötterna gled åt alla håll och jag slog i mina tår i rötter och stenar. Precis som det brukar va i skogen alltså. :)





Vi tänkte oss mellan 5-6 mil idag och vände vid 30 km. Där, vid ett öde hus, stannade vi en liten stund och åt lite godsaker. Ost, ägg, nötter och choklad. Gottigt!






Sen begav vi oss hemåt igen. Jag var ganska trött i fotlederna i den svårsprungna terrängen. Mycket is som ibland höll och ibland brast tog ner tempot. Vilket iofs inte gjorde nåt. Det var verkligen toppen, allting. Solen värmde oss och vi hade trevligt.


Vi passerade Karlstad flygplats, där var här vi såg en varg förra gången vi sprang leden.

Vi tog en annan väg tillbaka efter ledens slut och när jag kom tillbaka till min bil visade gps'en strax under 56 km. Benen kändes ok och jag hade haft energin på en bra nivå hela dagen. Jag tog på torra kläder, köpte en stooor kaffe i Mc Drive'n och körde hemåt.

En riktigt bra dag! På kvällen var vi på bio, En gång i Phuket. Det var en rolig och bra film. Om exakt en månad är vi där. Det ska bli helt underbart!!

- Posted using BlogPress from my iPhone

1 kommentar: