Jag skriver...

söndag 7 november 2010

Veckorekord!

Nu är jag åter hemma efter en helg i Enköping med många trevliga ultralöpare. Igår kväll var Andreas Falk på besök och höll ett inspirerande och roande föredrag. Vi har haft strålande sol och någon minusgrad. Helt perfekt.

Summa kardemumma av vecka 44.

Veckans rekord: 146,8 km löpning denna vecka. Det är 10 km längre än vad jag tidigare gjort på en träningsvecka. Det känns himla bra och benen känns fräscha trots alla mil.
Veckans "jag är så nöjd med": Min bil! Den är bara såå himla bra. Den tar mig överallt till en billig penning, startar jämt och bara fungerar. Sånt gillas!
Min son har fått i uppgift att berätta om sina föräldrar i skolan. Han gillar också min bil!
Veckans upptäckt: Kompressionsstrumpor! Jag har inte tidigare provat att springa med dom utan haft dom mest i lådan och dragit på mig dom efter nåt pass då och då. Men nu i helgen provade jag springa med dom och jag är helt såld. Över 95 km på dagar och benen känns precis som vanligt. Inga blåsor och ingen trötthet/stelhet. Inte vet jag om det är strumpornas förtjänst eller ej men jag gillar dom skarpt. Visst är det ju i saftigaste laget med 595:- för ett par strumpor men som det känns nu är de väl värda varje krona.
Veckans bästa: Att få komma hem till sambon efter en träningshelg. Fylld av endorfiner och med många trevliga km'ar med likasinnade är jag äntligen i hans famn igen.

Livet är allt bra gött. :)

3 kommentarer:

  1. åh, men jag vill ju höra mer om löpningen!!

    SvaraRadera
  2. Wow, typ dubbelt så mycket som min längsta vecka... Vill också höra mer om löpcampet!

    SvaraRadera