Jag skriver...

söndag 6 juni 2010

Dåligt samvete

Nu är den fullspäckade veckan över. Det har varit något varje dag och jag sitter här i soffan och har dåligt samvete. Jag sitter och äter kladdkaka och har inte sprungit på hela dagen. Vaknade hos pappa i morse och när vi fått oss frukost styrde vi lilla golfen mot Kristinehamn igen. I höjd med Storfors tappade jag avgasröret så nu ska jag lägga lite pengar på bilen. Visste visserligen att det var dåligt så det var inte direkt någon överraskning att det ramlade bort. Nu låter bilen rätt festligt iaf. Hihi...


Vi packade om våra väskor och for till Stugan vid Vilången. Sol, ringåkning och wakeboard stod på schemat. Jag nöjde mig med bara solen och njöt av att bara ligga på gräset och inte göra någonting. Jag hade tagit med mig springgrejerna för att ev. springa tillbaka in till stan. Men jag var så trött så jag åkte med i bilen istället. När vi kom kände jag verkligen inte för att springa. Vi började med maten och klockan ramlade iväg. Jag är verkligen jättetrött... Jag tänker inte springa idag. Så är det!

Igår sprang jag till stugan med ett instick på Hultmilen. Det blev lite över 22 km och det gick tungt och var jättevarmt. Inte kul, inte skönt, inte lätt. Bara tråkigt, varmt och jag önskade att det skulle ta slut och att jag skulle komma fram. Visst, alla pass kan inte vara roliga och gå lätt men idag funderade jag verkligen på varför jag sprang öht.

Så nu sitter jag här med skuldkänslor och ångest över att jag inte rört mig på hela dagen trots att jag varit ledig och barnfri. Jag vet att jag inte borde det men så är det. :( Imorgon kommer barnen hem, men jag har packat springgrejerna i jobbväskan och hoppas ta mig ut på lunchen. Det kommer säkert att gå bra och kännas roligt igen. jag måste tro det så blir det så.
Det är 2 veckor kvar till Kristins Runde. Hur ska det gå?

1 kommentar:

  1. Strunta i det dåliga samvetet. Hur var det? Du behövde säkert vila! Och KR kommer säkert att gå bra ändå!

    SvaraRadera